Virtuaalitunnit

Ohjeet virtuaalisille etäteoriatunneille osallistumiseen

Etäteoriatunneille kirjaudutaan osoitteesta:

http://www.virtuaaliteoriat.fi/ajoopetus

Valitse vain tunnit joille haluat osallistua. Rekisteröidy kuitenkin ensin, anna tietosi ja kirjaudu sisään. Samalta sivulta näet myös tulevien virtuaalisten teoriatuntien lukujärjestyksen.
Kun olet käynyt kaikki teoriatunnit, ilmoita siitä meille ja varaamme sinulle teoriakokeen. Teoriakokeen voi varata aikaisintaan 1 kk ennen kuin täyttää 18 vuotta.
Virtuaalinen teoriaopetus vaatii sinulta vähintään 5Mbit/s nopean internetyhteyden, webkameran, mikrofonin sekä tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Kuvan ja ääniyhteyden tulee olla reaaliaikainen kaikkiin suuntiin koko opetuksen ajan ja opetuksen aikana sinä et saa poistua kuvayhteyden päästä.

Yhden oppitunnin  kesto on n. 45min, jonka jälkeen pidetään n. 15 min tauko ja uudet aiheet alkavat aina tasatunnein. Virtuaaliluokkaan kannattaa saapua hyvissä ajoin, jotta ehdit säätämään tietotekniikan kuntoon . Ensimmäisellä kirjautumiskerralla kannattaa varata hyvin aikaa, varsinkin jos seuraat tunnit puhelimella tai tabletilla, jotta ehdit tarvittaessa asentaa ’apin’ niille. Suosittelemme muutoinkin kirjautumaan noin 5-10 minuuttia ennen oppitunnin alkua.
Jos sinulla ei ole toimivaa kuva- ja ääniyhteyttä opettajaan teoriatuntien alusta teoriatuntien loppuun saakka mm. tietoteknisten ongelmien vuoksi, joudut korvaamaan teoriatunnit. Suosittelemme siis varmistamaan yhteytesi toimivuuden ennen teoriatuntien alkua. Mahdollisten korvaustuntien ajankohdat voit tarkistaa lukujärjestyksestä.
Virtuaaliopetuksen läsnäolijat kirjataan ylös teoriatuntien lopuksi. Hyväksytty läsnäolomerkintä vaatii, että olet ollut videoyhteyden päässä koko opetuksen ajan.