Riskienhallintakurssi

Riihimäen-ajoharjoittelurata                    Ecodriving-start-logo

Riskikoulutukseen sisältyy 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Koulutuksessa keskitytään vaikeissa olosuhteissa ajamisen valmiuksiin, tuetaan sääntöjä noudattavan, turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista sekä vahvistetaan valmiuksia välttää liikenteen vaaratilanteita ja onnettomuusriskiä lisääviä tekijöitä.

Riskikoulutus suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa. Käytännössä riskikoulutus kannattaa käydä vasta juuri ennen ajokoetta. Koulutus on samalla hyvä preppauskurssi ajokoetta varten ja ajokokeeseen pääsy myös edellyttää riskikurssin suorittamista.

Huom. jos olet jo suorittanut henkilöauton ajokortin, mutta et ole vielä käynyt harjoittelu- ja syventävän vaiheen opetusta, tulee sinun suorittaa 1.7.2018 jälkeen nämä vaiheet osallistumalla riskikoulutukseen.
Riskikoulutuksen voit suorittaa joustavasti vaikkapa yhden päivän aikana
  • Riskientunnistamiskurssi oikealla autolla (sis. teoriat, 3 ajotuntia autolla ja pimeälläajaminen simulaattorilla)   350,00 €  (lisäksi liukasradan ratamaksu 75,00 €)  SUOSITUKSEMME!
  • Riskientunnistamiskurssi simulaattorilla (sis. teoriat, simulaattorilla 3 ajotuntia  ja 1 ajotunti autolla) 275,00 €

Varaa aika puh 050 441 6488

Voit  ilmoittautua tai pyytää lisätietoja tästä.

Ajo-ohje-Riihimäen-radalle.

Haluamme yhteistyössä Suomen Autokoululiiton ja ajoharjoitteluratojen kanssa tarjota tuoreelle kuskille parhaat mahdolliset edellytykset turvallisiin kilometreihin tien päällä. Ajamaan oppii ajamalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20 % alennuksen kun suoritat riskikurssin ajoharjoittelun liukasaradalla oikealla autolla.