Opetuslupalaiset

1. Ennenkuin aloitat opetuslupaopetuksen

EAS-tunnit eli ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriatunnit

Autokoulussa pitää suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriatunnit (4 tuntia) ennenkuin voit aloittaa ajo-opetuksen opetuslupaopettajan kanssa. Tunteja ei tarvitse suorittaa jos sinulla on jokin aikaisempi ajokortti. Meillä voit käydä tunnit autokoululla ”oikeina” tunteina luokassa tai virtuaalisesti verkossa. Hinta 29,00 €.

2. Ennenkuin suoritat ajokokeen

Riskientunnintamiskurssin teoria- ja ajotunnit

Riskientunnistamiskoulutus (4 teoriatuntia+4 ajotuntia) tuntia pitää suorittaa  ennen ajokoetta.  Ajotunneilla keskitytään taajama- ja maatieajon riskeihin, liukkaalla ajamiseen  ja pimeälläajamiseen simulaattorilla.

Kaikkia tunteja on saatavissa joustavasti joko lähiopetuksena autokoululla tai virtuaalisesti verkossa.  Ota yhteyttä toimistoomme 050 441 6488, pyydä lisätietoja sähköpostilla riihimaen@ajo-opetus.fi.

  • Paketti 1   Riskientunnistamiskurssi oikealla autolla (sis. teoriat, 3 ajotuntia autolla ja    pimeälläajaminen simulaattorilla)   390,00 €  sis. ratamaksu.  SUOSITUKSEMME!
  • Paketti 2   Riskientunnistamiskurssi simulaattorilla (sis. teoriat,  2 ajotuntia simulaattorilla  ja 2 ajotuntia autolla) 300,00 € sis. ratamaksu

 

Voit  ilmoittautua tai pyytää lisätietoja tästä, otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä.

opetulupa by autokoulu logo

Vapaaehtoista lisäkoulutusta.

Opetuslupa By Autokoulu –konseptissa tarjoamme opetuslupalaisille räätälöidyn tuotevalikoiman, josta opetuslupaopettaja ja -oppilas voivat valita juuri heille parhaiten soveltuvia palveluja, esim. ajovalmennusta ennen ajokoetta alueen haastavimmissa liikenneympäristöissä.

Toivomme, että opetuslupalaiset ottaisivat matalalla kynnyksellä yhteyttä meihin ja liikenneopettajiimme ja käyttäisivät hyödykseen ammattilaisen osaamista. Siten päästään tehokkaasti parhaimpiin mahdollisiin oppimistuloksiin, joilla taataan se kaikkein tärkein: oppilaiden eli useimmiten omien lasten turvallisuus.

Simulaattori_1Riihimäen-ajoharjoittelurata