Toimipisteet

Riihimäen Ajo-Opetus Oy

       

Riihimäen Ajo-Opetus Oy on vuonna 1994 perustettu autokoulu. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa laadukkaita ajo-opetuspalveluja vastuullisten kuljettajien kouluttamista varten. Arvojamme ovat turvallisuus, avoimuus ja vastuullisuus.
Todisteena laadukkaasta ajo-opetuksestamme yli 90% oppilaistamme läpäisee ajokokeen ensimmäisellä kerralla.

Autokoulumme sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa kauppakeskus FOORUMISSA osoitteessa Keskuskatu 15. Samassa liikekeskuksessa ovat mm. K-supemarket ja Suomalainen kirjakauppa. Sisäänkäynti joko hissillä 3-kerrokseen tai suoraan parkkipaikalta yksi kerros ylöspäin.
Muut toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä (Hyvinkään Ajotaito) ja Riihimäellä (Oitin Autokoulu).

Tarjoamme asiakkaillemme laatusertifioitua ajo-opetusta moposta kuorma-autoon. Tervetuloa oppimaan vastuullinen, turvallinen ja taloudellinen ajotaito kokoneiden liikenneopettajien ohjauksessa.

                             

Hyvinkään Ajotaito

HAT-ulkokuva-1024x563

Hyvinkään Ajotaito sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 30, 05800 Hyvinkää. Olemme aivan Hämeenkadun varressa näkyvällä paikalla 400 metrin etäisyydellä kauppakeskus Willasta.

Toimisto palvelee Hyvinkäällä keskiviikoisin klo 12-16 .  Puh 050 441 6488 tai voit soittaa suoraan Elsalle puh 045 601 5335.

Hyvinkään Ajotaidon autokoulupalvelut tuottaa Riihimäen Ajo-Opetus Oy.

Oitin Autokoulu Oy

Oitin Autokoulun luokkatila on suljettu uuden ajokorttilain myötä Oitin keskustassa.

Oitin Autokoulu Oy palvelee kuitenkin entiseen malliin ajotuntien suhteen Hausjärven ja Oitin taajaman asukkaita. Teoriatuntien määrä on oleellisesti vähentynyt ja teoriatunnit pidämme Riihimäellä yhdessä Riihimäen Ajo-Opetuksen kanssa. Teoriatunnit voi halutessaan käydä myös verkossa virtuaalisesti vaikka omalla kotisohvalla istuen.

Toimisto palvelee Riihimäellä ma, ti, to klo 12-16 ja pe 12-15.

Puhelin toimistoon Riihimäelle  050 441 6488 tai suoraan Juho  040 532 1068

Katso alkavat kurssit ja ilmoittaudu tästä www.kuljettajaopetus.fi/ajo-opetus.