Henkilökunta

Kokemuksemme on ylivoimaista

Mielestämme opettajan työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Oman osaamisen sekä pedagogisten taitojen lisäksi tarvitaan sosiaalisuutta, halua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa sekä vuorovaikutustaitoja.
Haluamme ohjata sinua parhaalla mahdollisella tavalla tielläsi osaavaksi kuljettajaksi.

Hyväksymisprosenttimme on ollut vuosina 2009-2012 Kuningaskuluttaja ohjelman mukaan Kanta-Hämeen paras eli 90 %. Autokouluissa on isoja eroja ja hyvä opetus merkitsee sinulle sen lisäksi, että opit osaavaksi kuljettajaksi, myös säästöjä opetusmaksuissa. Keskimäärin ajokokeen läpäisee ensimmäisellä kerralla 9/10 oppilaasta. Kaikkien kokeiden hyväksymisprosentti vuonna 2016 elokuun loppuun mennessa on ollut 91 %.

Vuonna 2018 Traficomin uusimman tilaston mukaan hyväksymisprosenttimme oli 93 %.  Olemme ylpeitä tuloksesta.
Timo
Puh.  0400 618 033

Timo on toiminut liikenneopettajana vuodesta 1980. Autokoulumme opetustoiminnasta vastaava johtaja. Näyttötutkintomestari (NTM), toimii mm. liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon tutkintotilaisuuksien arvioijana.
timo.levanen@ajo-opetus.fi

Jukka   
Puh. 0400 481 188

Jukka on erittäin kokenut  ja rauhallinen liikenne-opettaja. Hän tekee kaikkensa, ettet turhaan jännittäisi ajo- tai teoriatunneilla.

Juho 
Puh.  040 532 1068

Juho (LEAT) hoitelee insinöörin tarkkuudella autokoulumme asioita laidasta laitaan ja on erikoistunut henkilöauto- ja moottoripyöräopetukseen. Kolminkertainen pienoisautoilun euroopanmestari vastaa muun opetustoiminnan lisäksi mopo- ja mp-opetuksesta. Juho on Suomen MP-kouluttajien (SMOK ry) auktorisoima mp-kouluttaja. Lisäksi hänellä  on Liikenneturvan  mp -kouluttajapätevyys.            riihimaen@ajo-opetus.fi

 
Puh.   045 601 5335

Elsa toimii myös Hyvinkään toimipisteessä. (Hyvinkään Ajotaito). Elsalla on paljon kokemusta ihmisten kanssa toimimisestä ja hänen ohjauksessa opit varmasti turvalliseksi kuljettajaksi.

  
Puh. 050 331 4548

Juhanalla on hallussa uusimmat opetusopit, kokemusta liikenteestä löytyy myös moottoripyöräharrastuksen kautta. Juhana on rauhallinen ja luotettava opettaja.