Ajo-Opetus

Drv_kuva      Riksu

Ajo-opetus on yksilöllistä. Ammattitaitoinen opettaja räätälöi opetuksen kutakin oppijaa varten.  Ajo-opetus etenee jokaisen oppijan omilla ehdoilla. Mielestämme paras ja tehokkain ”ajosimulaattori” on oikea auto. Ajotuntien vähimmäismäärä on 10 perusajotuntia ja 4 ns.riskienhallinta-ajotuntia. Yhteensä minimi on siis 14 ajotuntia.

Opiskelu alkaa käsittelyharjoituksilla ja etenee sitten helpoista liikennetilanteista monimutkaisempiin kohti itsenäistä ajamista. Suurin osa ajotunneista ajetaan taajamassa mutta myös osa tunneista käytetään maantieajon harjoituksiin. Meillä voit ajaa myös automaattivaihteisella autolla.

BMW valkoinen

Peruskoulutuksen ajotuntien lisäksi pitää suorittaa ns. riskienhallintakoulutus. Koulutus pitää siis sisällään 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia.

Simulaattori_1
Katso presentaatio ECA Faros simulaattoristo

Liukkaalla ajaminen suoritetaan oikealla autolla Riihimäen Ajoharjoittelukeskuksessa  

Katso radan esittelyvideo.

Riihimäen-ajoharjoittelurata

Ajo-opetusta varten meillä on 2 kpl VW Golfeja, 1-sarjan BMW,  Skoda Fabia ja automaattivaihteinen Audi A3.  Ajotunnit ajaetaan normaalisti aina samalla autolla oman tutun opettajan ohjauksessa.

Eco Driving

EcoDriving – taatusti hyvää koulutusta

Ennakoivasti liikenneympäristöä ja liikennettä lukeva kuljettaja ajaa turvallisesti. EcoDriving-koulutus tekee sinusta tasaisesti ajavan ja vastuulliseen yhteispeliin pystyvän kuljettajan, joka osaa hyödyntää polttoainesäästöön auton tekniikkaa taitavasti. EcoDriving-kurssilla poraudutaan sekä liikenneturvallisuuden parantamiseen että polttoaineenkulutuksen ja päästöjen vähentämiseen – aina turvallisuus etusijalla.

Ecodriving-logo